Hoe kan je maximale volume en definitie verkrijgen bij fijne krullen

Hoe kan je maximale volume en definitie verkrijgen bij fijne krullen

Wil je jouw fijne krullen verlevendigen?

Het enige dat nodig is, is volume en definitie. Ja, dat is alles, slechts twee eenvoudige styling trucs waarbij je weinig moeite hoeft te doen en je toch mooie krullen kunt verkrijgen bij een fijne haartextuur.

Het enige dat je nodig hebt, zijn een paar lichtgewichte producten uit de Design Essentials Natural Almond & Avocado Collectie, een diffuser en een beetje cocktail magie.

 

Zet ze allemaal bij elkaar, en hier is hoe je onberispelijke gedefinieerde, volumineuze krullen kunt krijgen op fijn  haar

Begin met gereinigd, gehydrateerd, productvrij haar

Omdat fijn gestructureerd haar er dun en zwaar uitziet als het niet schoon is, moet de eerste stap om elk type volume of definitie te bereiken beginnen met schone krullen en hoofdhuid. Verwijder alle resten, onzuiverheden en product ophoping met Design Essentials natuurlijke amandel- en avocado-vochtinbrengende en ontwarrende sulfaatvrije shampoo. De onmiddellijke hydratatie van deze ultra-hydraterende shampoo zal de vochtbalans van je haar van binnenuit herstellen zonder je fijne krullen te verzwaren.

Verbeter de definitie van de krul door diepe conditionering

Je krullen kunnen niet opvallen als ze dorstig of uitgedroogd zijn. Daarom raden we een diepe conditionering aan. Zit gedurende 15 minuten onder de droger met Design Essentials Natural Almond & Avocado Wash Day Deep Moisture Masque. Dit diep doordringende masker is niet alleen licht van gewicht, maar brengt ook vocht diep in de haarschacht, dus na slechts één keer gebruik zul je een verbetering in krul definitie en krul elasticiteit opmerken.

Laat de cocktail magie maar komen

Je hebt je misschien eerder afgevraagd … Wat is cocktail magie? En hoe krijg ik er wat van? Cocktailen (of productcocktailing) is het mengen of in lagen aanbrengen van twee of meer producten om aan jouw specifieke styling behoeften te voldoen. In dit geval wil je een onberispelijk volume en definitie van fijne krullen, dus begin met het aanbrengen van Design Essentials Amandel & Avocado Moisturizing & Detangling Leave-In Conditioner in vochtig haar om uw krullen te verzachten, te temmen en te versterken. Wanneer je het eenmaal over het hele hoofd hebt gespoten, kan je jouw haar verdelen in hanteerbare secties  en doorkammen of met de vinger ontwarren.

Breng vervolgens, nog steeds in de secties, Design Essentials Almond & Avocado Curl Enhancing Mousse aan op elke sectie zonder jouw haar te verzadigen. Gebruik je vingers of een kam met wijde tanden voor een gelijkmatige verdeling.

DE Pro-tip: om definitie en volume te vergroten, rol je je krullen met je vingers op en kneedt.

 

Diffuse ten slotte je krullen (in plaats van ze aan de lucht te drogen) om die volumineuze #bighairdontcare-volledige afwerking te krijgen.

Werk na 2-3 dagen aan je nieuwe krullen

Het behouden van wash-and-go-stijlen met fijn haar kan een beetje een uitdaging zijn, en als gevolg daarvan zien vrouwen met fijne krullen een kortere duur van het kapsel dan andere haartypes. Maar niet als het van ons afhangt! Lees deze professionele tips om ervoor te zorgen dat je nieuwe volumineuze krullen tot wel 3 dagen meegaan.

·        Probeer te voorkomen dat je handen door je krullen gaan, aangezien de natuurlijke oliën van je vingertoppen ervoor kunnen zorgen dat fijn haar gaat kroezen en / of de wortels slap worden.

·        Gebruik voor het slapengaan de ananas methode om je krullen te beschermen terwijl je slaapt. Draai gewoon je hoofd ondersteboven en zet je krullen vast in een zeer hoge, losse paardenstaart met een satijnen scrunchie of een met stof beklede haarband. Ga weer rechtop staan en scheid de paardenstaart zodat de uiteinden los zitten. Of maak, als je dat liever hebt, een losse knot. Slaap voor extra bescherming met een satijnen sjaal, muts of kussensloop.

 

·        Verfris s’ochtends je krullen met Design Essentials Almond & Avocado Daily Curl Revitalizer. Een lichte dosering zou het moeten doen. Onthoud dat minder het beste is met fijn gestructureerd haar.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top