5 Stappen om Gezonder, Sterker en Mooier Haar te Hebben

Wil je gezond, sterk en mooi haar hebben? Dan moet je er een effectieve haarroutine op na houden. Dit kun je simpelweg doen door de volgende 5 stappen te volgen.

Stap 1: Reinigen van het haar . Reinigen doe je natuurlijk met een sulfaatvrije shampoo. Ben je een naturalista, dan kun je dit het beste doen met de Design Essentials Almond & Avocado Sulfate free Moisturizing & Detangling Shampoo. Heb je chemisch behandeld en/of gekleurd haar, gebruik dan de Gentle Balance Shampoo. Maar wil je je haar grondig reiningen, dan is de Oat Protein & Henna Deep Cleansing Shampoo geschikt. Verder hebben wij nog andere soorten shampoos in ons assortiment.

Stap 2: Conditioneren. Een conditioner zorgt ervoor dat het haar lekker zacht en kambaar wordt. Verder geeft het je haar de nodige hydratatie en voeding. Is je haar extreem droog of wil je je haar extra conditioneren, dan gebruik je een haarmasker of deep conditioner. Voor zowel de Naturalistas als degenen met chemisch behandeld haar hebben wij verschillende soorten conditioners.

Stap 3: Voorbereiden van het haar. Met de Design Essentials Leave – In – Conditioners of de Design Essentials moisturizers, kun je jouw haar goed hydrateren en voorbereiden voor het stylen. Cristal Tjitrotaroeno heeft dit gedaan met de Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion.

Duidelijke glans en hydratatie met de Almond & Avocado Daily Moisturizing Lotion

Stap 4: Het haar in model brengen. Hiervoor maak je gebruik van de verschillende styling producten uit de Design Essentials productenlijn. Voor elk haartype is er wel een geschikt stylingsproduct. Zelfs de heren komen aan hun trekken.

Sweet Laughter with Almond & Avocado Honey Curl Forming Custard

Stap 5: Onderhouden van je kapsel. Het beste om dit te doen is door gebruik te maken van de vele ‘treatments’ uit de verschillende collecties, zoals de Peppermint & Aloe collectie of de Scalp & Skin Care collectie of Almomd & Avocado collectie.

Wil je het juiste product voor jouw haar, bekijk dan ons geheel assortiment van Design Essentials producten. Voor een ieder is er wel wat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top