6 Unieke & Onvergetelijke Halloween Kapsels

Op 31 oktober 2020 is het Halloween. Halloween is een van de beste tijden van het jaar om iets nieuws en apart met je haar te doen. Je bent dan in de gelegenheid om creatief te zijn en iets uitdagend met je haar te creëren. Voor de nodige inspiratie zijn er in deze blog 6 van de meest iconische en unieke Halloween haardrachten voor elke haartype samengesteld. Om elk van de 6 Halloween kapsels te creëren start je eerst door je haar te wassen, conditioneren en voor te bereiden met een van de Design Essentials shampoo’s, conditioners en leave in conditioners naar keus die je in de webshop vindt. Blijf door lezen om te ontdekken hoe je deze 6 haardrachten met je eigen haar kunt creëren.

DIA DE LOS MUERTOS KROON VLECHT

Bron: data.whicdn.com

Met een “Dia De Los Muertos-kostuum” kun je jouw creatieviteit de vrije loop geven met zowel je haar als make-up. Een kroonvlecht zoals deze neemt niet veel tijd in beslag, maar je moet weten hoe je een kwie-kwie-buba vlecht moet maken. Na het afronden van het kapsel, gebruik je Sleek Max Edge Control of Contours Clear Styling Gel om de vlecht de hele dag intact te houden.

Bron: Pinterest.com

Ken je Wednesday van The Addams Family nog? Als je hat kapsel van Wednesday Griezelig en schattige vlechten wil na bootsen is dat makkelijk te doen door je haar in de helft te delen met een midden scheiding. Daarna vlecht je elk deel door vlak onder het oor met de vlecht te beginnen. Om ervoor te zorgen dat je haardraden plat gaan liggen maakt je dan gebruik van de Sleek Edge Control.

NIOBE BANTU KNOTS

Bron: kinkandcoil.com

De film,The Matrix, ken je zeker wel en Niobe is een van onze favorite personages. Je kunt gemakkelijk Niobe’s bantu knots kapsel maken door dit instructie filmpje te volgen op http://www.wikihow.com/Do-Bantu-Knots. Een ander voordeel van dit kapsel is de spiraalvormige krullen die je krijgt wanneer je de de bantu knots de volgende dag losmaakt. De styling producten die je hiervoor kunt gebruiken zijn:

Als finishing product kun je een van de volgende producten gebruiken:

BELLATRIX LESTRANGE FRIZZY CURLS

Bron: Pinterest.com

Als je op Halloween je wil verkleden als een heks, dan is het kapsel van Bellatrix Lestrange uit Harry Potter series perfect voor jou. Het haar van Bellatrix’s is in feite een slordig en rommelig kapsel. Om dit kapsel te krijgen moet je de teasing-methode  op je natuurlijke krullen gebruiken. Dit doe je door bij delen een grote, volumineuze, frizzy mop met je haar te maken. Vergeet niet om haar bekende witte lok – aan een kant voorin van het hoofd- met een beetje witte haarverf na te bootsen. .

**Natuurlijke Haarverzorgingstip**

Frizzy haar is zeker handig te hebben op Halloween, maar voor de overige 364 dagen van het jaar wil je dat absoluut niet hebben. Gebruik een beetje Natural Almond & Avocado Leave In Conditioner om je frizzy haar netjes te houden.

FKA TWIGS BABY HAIR LOVE

Bron: Pinterest.com

Embrace jouw baby haartjes of dons haartjes op Halloween zoals avant-pop zangeres FKA Twigs. Je kan haar kapsel nabootsen door jouw baby haartjes plat te borstelen natural haarverzorgingsproduct zoals de Natural Honey & Shea Edge Tamer. Daarna, twist up two braids on the sides of your head into buns en maak die vast met haarpennen

SCAR LIONESS AFRO

Bron: Tumblr.com

Het is heel gemakkelijk om de manen van een leeuw met je eigen haar na te bootsen, waardoor je tijdens Halloween je als Scar van The Lion King kan verkleden. Het enige wat je moet doen is je natuurlijke krullen moet afdelen in secties en dan de  tease-methode moet gebruiken om de volumineuze manen van een leeuw te maken. En het is niet erg als je haar er wat in de war uitziet. Wat je eigenlijk probeert te doen is om je haar tot een krullende afro te maken, zodat je gezicht wordt geaccentueerd.

**Natuurlijke Haarverzorgingstip**

Krijg volume en de definitie dat je nodig hebt voor dit kapsel door wat product in je haar te doen. Om je krullen wat meer te rekken en beter te vormen, gebruik dan een beetje Natural Curl Stretching Cream en breng je haar dan per sectie met je vingers in model .

Met deze 6 Halloween kapsels zal je zeker bij je vrienden opvallen. Wij hopen dat deze natuurlijke haarverzorgingstips je zullen helpen om gemakkelijk een van deze stijlvolle spookachtige kapsels te creëren. Heb jij unieke haarstijlen om aan deze lijst toetevoegen? Deel het dan in de comments sectie hieronder. Een fijne Halloween toegewenst!

Ingeval je een ander leuk Halloween kapsel wil uitproberen, maar je bent niet zo handig om je haar zelf te stijlen? Neem dan contact met mij op via +597 8762577 of stuur een bericht via facebook Healthy Hair guidance.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top