DENHAS – the E-learning edition

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

11 thoughts on “DENHAS – the E-learning edition”

  1. Hoi Josephine,
   Wat leuk dat je interesse hebt in onze E-learning kappersopleiding tot Natural Hair Stylist! We zijn bijna zover om hem te launchen. Kun jij een whatsapp berichtje sturen naar +5978567021 met je voor- en achternaam? Dan neem ik heel binnenkort contact met je op voor verdere instructies.

   Hartelijke groeten,

   Beryll Brug

  1. Beste klant,
   Onze E-learning kappersopleiding tot Natural Hair Stylist is ontworpen volgens het kwalificatiedossier voor de MBO kappersopleiding in Nederland, wat betekent dat het voldoet aan de vereiste niveaus van kennis en vaardigheden. Met mijn 20 jaar ervaring in het vak en in het verzorgen van trainingen, breng ik een diepgaand begrip van het onderwerp naar onze cursussen. Ons didactisch model is ontworpen om effectief leren te bevorderen, met korte modules die elk ongeveer 15-20 minuten duren, interactieve elementen en verschillende toetsvragen om begrip te controleren. Ten slotte zijn we reeds bezig met het proces om accreditatie te verkrijgen bij het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) en andere relevante instanties. We streven er intussen naar om hoogwaardige educatieve materialen toegankelijk te maken voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden in natuurlijk haarkappen wil verbeteren, inclusief diegenen die geïnteresseerd zijn in onze E-learning kappersopleiding tot Natural Hair Stylist.

  1. Hoi Anastasia, wat leuk dat je interesse hebt in de E-learning tot Natural Hair Stylist! Ik neem heel binnenkort contact met je op voor verdere informatie en instructies.

 1. Goedemorgen Beryll,
  Heel mooi!!!
  Ben ik na de opleiding een gecertificeerde of gediplomeerde kapper/haarstyliste?

 2. Goedemorgen Beryl .Ik heb interesse . en zou ook graag willen weten wat de duur en kosten zijn voor deze training.

 3. Goedemorgen Beryl .Ik heb interesse . en zou ook graag willen weten hoe lang ht zal duren de les dagen en tyden
  en wat de kosten zijn voor deze training.

  1. Hoi Adaiza, hartelijk dank voor je bericht. Zou je aub willen appen op 8567021? Dan bellen we je op en leggen alles persoonlijk en haarfijn uit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top