Design Essentials Natural Hair Academy Suriname (DENHAS) geeft je de mogelijkheid om in een Basis- en Vervolgopleiding op een (wel hele) leuke manier een Gecertificeerde Natural Hair Stylist te worden in een goede, professionele omgeving. Onze ervaren docenten begeleiden je door de kennis en vaardigheden om jouw vak succesvol te kunnen beoefenen. Je wordt een expert in o.a glad, golvend, krullend en kroeshaar in zijn natuurlijke staat, styling, knippen en verzorging. Omdat omgaan met klanten, haaranalyses en verkooptechnieken grote onderdelen van het vak zijn, wordt ook hieraan bij Design Essentials Natural Hair Academy Suriname (DENHAS) de nodige aandacht gegeven. Bovendien wordt er ruime aandacht besteed aan diverse hoofdhuid- en haarproblemen die jij als Natural Hair Stylist zeker zult tegenkomen in de praktijk.

Design Essentials Natural Hair Academy Suriname biedt een Basisiopleiding tot Natural Hairstylist en een Vervolgopleiding.

Basisopleiding tot Natural Hairstylist – SRD 18.200,-

Als student van de Basisopleiding kies je voor een versnelde praktijk opleiding tot Junior Design Essentials Natural Hair Stylist. Je maakt hier kennis met de basistechnieken van het vak. De Basisopleiding is inclusief uitgebreid toolpakket van hoogstaande kwaliteit en inclusief Design Essentials productenpakket als werkmateriaal. Je bent na 4 modules en 4 examens dan ook well-equiped om zelf aan de slag te gaan als Natural Hair Stylist of te solliciteren bij een kapsalon.

Vervolgopleiding Natural Hairstylist

In de Vervolgopleiding wordt dieper ingegaan op de technieken geleerd in de basisopleiding. Heb je zowel de basis- als de vervolgopleiding voldaan, dan ontvang je het diploma Senior Design Essentials Natural Hair Stylist.

Lees ook onze praktische informatie en voorwaarden

Select your currency
USD United States (US) dollar