Fotocampagne #alsmijnhaarmaarDESzit

Wij geloven dat we obstakels uit de weg kunnen ruimen, zodat we datgene dat we als kwaliteit beschouwen kunnen bewerkstelligen. Deze visie voeren we ook door in onze bedrijfsvoering. We zijn daarom bezig op Social Media een fotocampagne te voeren, genaamd #alsmijnhaarmaarDESzit, waarbij onze (trouwe) klanten en toekomstige klanten de gelegenheid krijgen om anderen te inspireren om obstakels uit de weg te ruimen, door hun voorbeeld. Een geweldige manier om elkaar in deze, voor ons land, uitdagende tijden te motiveren, vind je niet? Lijkt het je leuk om eveneens deel uit te maken van deze challenge? Beantwoord de 8 vragen.

De fotocampagne #alsmijnhaarmaarDESzit wordt een ongoing campagne, waar we reeds mee begonnen zijn. Je hoeft maar 2 dingen te doen om mee te doen:  

  1. Je haren mooi in model brengen met Design Essentials producten. Als je nog niet weet wat te gebruiken, dan krijg je gratis productadvies van ons. We hebben haarproducten voor iedere behoefte (gerelaxt, getangd, natural, lang, kort, kaal, kids, mannen en vrouwen). En 2. een scherpe, close-up actiefoto van jou (en je mooie haren), terwijl je bezig bent een van de genoemde obstakels te overwinnen. 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top