Hoe stijl jij jouw haar op de 2e dag na het wassen van jouw haar?🤔

In deze video laat ik zien hoe ik mijn haar stijl op dag 2 na het wassen. Kijk maar lekker mee. Ik gebruikte in deze video mijn water mix en de Design Essentials® Natural Almond & Avocado Curling Crème, omdat ik een fluffy curly look wilde creëren. Wil je productadvies op maat? Stuur mij een app naar het nummer +597 8754863. Wil je meer weten over de Design Essentials® Natural Almond & Avocado Curling Crème?

Klik dan op de link hieronder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top