Levering

Alle bestellingen worden afgehandeld in de volgorde waarop ze binnenkomen en worden, indien gewenst, binnen 24-48 uur geleverd Maandag –Vrijdag. Bestellingen die op Vrijdag na 8:00 am worden ontvangen, worden de volgende werkdag geleverd.

***Let wel: vanwege inventarisatie en de boekhouding, worden er geen bestellingen geleverd op de eerste 2 werkdagen van de maand. Ook worden er geen bestellingen afgehandeld op zaterdagen en zondagen. Houd dit in gedachten voor een inschatting van de levertijd.***   

We kunnen in principe naar elk postadres in Suriname leveren. Aankomsttijd zal afhangen van het postbedrijf en uw gebied. Alle producten worden geleverd vanuit Paramaribo Noord.

Wanneer u een bestelling plaatst, dan berekenen we de bezorgkosten. Binnen Paramaribo zijn die minimaal SRD 46,20. Let er a.u.b. op dat bezorgkosten ook gebaseerd zijn op de inhoud. De inhoud van elk item is te vinden op zijn detail pagina. Bezorgkosten kunnen niet terggevorderd worden, omdat ze worden geïnd door het postbedrijf of de koerier.

Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice op klantenservice@designessentials.nl of bel +597 8567021 Maandag-Vrijdag 8:30 am-5:30 p.m. voor alle vragen m.b.t. uw bestelling.

Scroll to Top
Scroll to Top