STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEM SERIE (DEEL 2)

Welkom terug bij deze leuke en interessante blog post over het STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEEM. In deel 1 van deze serie hebben wij aangegeven wat de STS Express Smoothing System is en hoe het werkt. Deze keer kom je te weten voor wie deze behandeling perfect is en hoe lang het resultaat ervan in het haar blijft .

VOOR WIE IS HET STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEEM?

Het STS Express Smoothing Systeem is bestemd voor alle texturen – inclusief natural haartypes 3c tot en met 4c. Dit systeem bestaat uit 2 soorten behandelingen. De eerste is de Smoothing Treatment en de tweede is de Strengthening Treatment.

De Smoothing Treatment

De Smoothing Treatmen is voor:

  • Degenen die natural golvend, krullend of sterk gekruld (kroes) haar hebben en hun haar tijdelijk stijl willen dragen zonder dat het haar chemisch behandeld wordt;
  • Degenen die in de overgangsfase zijn van chemisch behandeld haar (relax, straigth, texturize etc.) naar hun eigen natural haar, maar hun haar nog steeds stijl willen dragen. Deze behandeling zal ervoor zorgen dat de overgang op de grens van de natuurlijke haar uitgroei en het chemisch behandeld haar goed op elkaar aansluiten. Verder zorgt het ervoor dat het haar beter handelbaar is en het voorkomt dat het haar gaat breken.
  • Degenen met Frizzy natural golvend, krullend of sterk gekruld (kroes) haar die een losser krulpatroon willen, zodat het haar handelbaar en kambaar is. De Smoothing Treatment is niet voor klanten met gerelaxd haar, omdat hun haar al stijl is gemaakt door een chemische behandeling.

De Strengthening Treatment

De Strengthening Treatment is speciaal ontwikkeld om chemisch behandeld, beschadigd en verzwakt haar te herstellen. Maar het is ook een optie voor degenen die hun haar niet meer wensen te relaxen of straigthten. Als je gerelaxd of gestraigth haar hebt, kun je deze behandeling als touch-up gebruiken. In plaats van de STS Smoothning Moosse wordt dan de Damage Recovery Anti-Breakage spray gebruikt. Dit zal het haar versterken, beschermen en ervoor zorgen dat het haar tijdens het chemisch proces van relaxen of straigthten niet beschadigd raakt.

Verder herstelt en verzorgt deze behandeling geverfd of geblondeerd haar en haar dat heat- damage heeft door overmatig gebruik van hitte op het haar.

HOE LANG BLIJFT HET STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEEM IN JE HAAR ?

Wanneer deze behnadeling correct door een professionele stylist wordt gedaan, kan het resultaat van het STS Express Smoothing Systeem tot maximaal 12 weken in het haar blijven.

Maar hoe lang het resultaat van de STS behandeling daadwerkelijk in het haar zal blijven verschilt van persoon tot persoon. Het is ook afhankelijk van de nazorg van het haar door jou zelf en de nabehandeling door je stylist. Maar hierover zullen wij je in het laaste deel van deze STS Serie meer over vertelen. En…. er zal een leuke verrassing voor je erbij zijn !!!

Vond je dit item leuk? Laat dan in de commentbox je reactie en vragen achter of neem persoonlijk contact met mij op voor meer details over de STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEM via https://www.facebook.com/haareducatie en +597 8762577

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top