STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEM SERIE (DEEL 1)

Tegenwoordig zijn vele vrouwen met natural haar of chemisch behandeld of daartussenin steeds opzoek naar betere en natuurlijke haarbehandelingen die ervoor zorgen dat hun haar beschermt wordt, in goede conditie blijft, handelbaar is, niet frizzy zit en/of gedurende een langere periode stijl of glad dragen kan worden.

Maar welke haarbehandeling biedt deze mogelijkheden? Wij van Design Essentials Suriname hebben de juiste oplossing voor jou! En dat is… de Design Essentials Pro-System STS Express Smoothing System. In deze drie-delige blog post laten wij je stapsgewijs kennis maken met deze haarbehandeling.

Wij zullen je precies aageven wat de STS Express System is, hoe het werkt, voor wie het bedoeld is en hoe deze behandeling wordt gedaan. Maar het aller belangrijkste dat wij met jou zullen delen, is hoe jij het gewenste resultaat verkrijgt en blijft behouden, nadat je de STS Express Smoothing System behandeling hebt gedaan.

.

WHAT IS DE STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEM?

De STS Express Smoothing System is simpelweg een proteïne haarbehandeling die gebruikmaakt van aminozuren (bouwstenen van eiwitten of proteïne) die door warmte worden geactiveerd. Hierdoor worden de disulfide verbindingen die binnen in de haarschacht zitten tijdelijk gerekt. Bij deze behandeling worden de haardraden soepel, het haar krijgt meer glans en is handelbaar. De STS Express Smoothing System rekt de natuurlijke krulpatroon van het haar gedeeltelijk uit, zodat het haar makkelijk te stijlen en te onderhouden is. In plaats dat je 45 minuten besteed om je haar te wassen en in model te brengen, kun je met deze behandeling 20 minuten of meer besparen, zodat je sneller de deur uit kan!

Het is heel belangrijk om te weten dat de STS Express Smoothing System GEEN relaxer of Braziliaanse Keratine behandeling is en geen schadelijke chemicaliën bevat.

Deze behandeling bestaat uit drie stappen: 1) de STS Express Cleansing Sulfate-Free Shampoo, 2) Smoothing Mousse en 3) Thermal Therapy Leave-In Smoother. Verder bestaat deze behandeling ook uit een Damage Recovery Anti-Breakage Treatment. Dit kan in de plaats van de Smoothing Mousse gebruikt worden afhankelijk van de conditie van het haar.

HOE WERKT DE STS EXPRESS SMOOTHING SYSTEM?

Dit systeem maakt gebruikt van warmte om tijdelijk de disulfide verbindingen binnen van het haar te rekken. Dit zorgt ervoor dat het haar tijdelijk stijl gedragen kan worden en dat de natuurlijke haartextuur losser gaat zitten. Bij deze behandeling vindt afhankelijk van het gewenste resultaat in drie tot vier stappen plaats.

Stap 1

Het haar wordt twee tot drie keer gewassen met de STS Express Cleansing Sulfate-Free Shampoo

Stap 2

Het haar wordt handdoek droog gemaakt en opgedeeld. Daarna worden de Smoothing Mousse en de Thermal Therapy Leave-In Smoother op het haar aangebracht. Dit zorgt ervoor dat het haar na het tangen stijl blijft. Maar voor degenen met gerelaxd of beschadigd haar wordt de Strenthening Treatment gedaan. Hierbij wordt de Damage Recovery Anti-Breakage Treatment gebruikt in plaats van de Smoothing Mousse.

Stap 3

Het haar wordt dan met een paddle brush droog gefönd. Voor degenen die hun natuurlijke textuur willen dragen, wordt het haar na het föhnen weer vochtig gemaakt en in model gebracht. Stap 4 komt dan te vervallen.

Stap 4

Uiteindelijk wordt het haar bij delen met een tang bij een temperatuur tussen 340 and 400 graden Farenheit stijl getangd en daarna in model gebracht.

In bovenstaande afbeelding is het resultaat van de STS Express Treatment op natural haar te zien. In onderstaand filmpje is te zien hoe de STS Express Smoothing System behandeling wordt gedaan. https://www.youtube.com/watch?v=3MtF3fC6lIA

Wij willen graag van jou weten wat je van deze behandeling vindt. Plaats je bericht en vragen in de comment box.

In de volgende twee blog posts gaan we dieper in op de STS Express Smoothing System behandeling. Maar kan je niet wachten en wil je weten als deze behandeling geschikt is voor jou, laat mij dan weten in de comment box hieronder of stuur mij een persoonlijk bericht via https://www.facebook.com/haareducatie of bel/app +597 8762577

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Registreer en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent Design Essentials Suriname

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top